Az elhízott akcióhős visszatér

> Filmrakat.hu | 2015. március 1. vasárnap

Paul Blart (Kevin James) a Pláza Ásza 2. című vígjátékbanKevin James a 2014-es évet valószínűleg átaludta, vagy csak készült a nagy feladatokra, mert egyetlen film stábjában sem fedezhetjük fel a nevét! A pláza ászát a Nagyfiúk 2-ben még tavaly előtt láthattuk a moziban, idén azonban visszatér az elhízott biztonsági őr szerepében. Most elmondja, hogy találta meg a botcsinálta akcióhős szerepe.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Kevin James – megannyi vígjáték főszereplője – nem adja fel az álmait. 49 éves, hamarosan megszületik a negyedik gyereke, és saját bevallása szerint, volt már majdnem százötven kiló. De a viccmesterben mégis ott lapul egy akcióhős.

Stand up komikusként nyomtam le 11 évet, onnan meg vígjátékokba kerültem, és nagyon élvezem őket – nyilatkozta nemrég a színész. – De sárga vagyok az irigységtől, ha egy Pókember-filmet látok. Szerintem, a fiam is sokkal jobban tisztelne, ha egyszer szuperhőst játszhatnék. Így született meg A pláza ásza.

James hat év kihagyás után 2015-ben elkészítette a vígjáték folytatását: A pláza ásza Vegasban  hőse ismét a biztonsági őr, aki kemény fiúkkal találja szembe magát, és különösképpen le is győzi őket.

Arra kértem A pláza ásza Vegasban rendezőjét, hogy csinálhassak meg a filmben mindent, amit Pókember csinálna – mondta a színész, és nehéz eldönteni, komolyan gondolta-e. – Szóval, két felhőkarcoló között lendülök át a magasban, ablakon ugrom ki, lépcsőn repülök le… de oké, közben röhögni is lehet. Végül is, csak egy dagi, bajszos fickó vagyok…

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Az elhízott akcióhős visszatér - Sztárhírek | Filmrakat.hu