Az American Honey főszerepében Shia LaBeouf

> Filmrakat.hu | 2015. április 9. csütörtök
A hallgatás szabálya: Ben Shepard (Shia Labeuof) ambiziózus riporter

Hirdetés:

A hallgatás szabálya: Shia Labeuof Ben Shepard ambiziózus riportert alakítja a filmben

Shia LaBeouf fogja játszani a főszerepet Andrea Arnold brit rendezőnő első Egyesült Államokban forgatott nagyjátékfilmjében, az American Honey-ban. A sztár nem először forgat Arnoldhoz hasonlóan művészfilmeket készítő rendezőkkel. Sztárhírek a Filmrakatban.

{adinserter 4}

Az American Honey című mozi középpontjában egy tinédzser áll, aki magazin-előfizetéseket árul szerte az Egyesült Államokban, életét kemény bulik, kisebb bűncselekmények és szerelem fűszerezik. Arnold jegyzi a film forgatókönyvét is – írta a Variety.com hollywoodi portál.

A brit rendezőnő, aki 2003-as Wasp című rövidfilmjéért Oscar-díjat nyert, legutóbb Emily Bronte Üvöltő szelek című regényét dolgozta át a mozivászonra.

Első két nagyjátékfilmjét, a 2006-os Red Roadot és a 2009-es Akváriumot BAFTA-díjakkal jutalmazták és mindkét alkotás elhozta a zsűri díját a cannes-i filmfesztiválról. Tavaly Arnold elnökölt a filmmustra Kritikusok hete elnevezésű programjának zsűrijében.

Shia LaBeouf már korábban is dolgozott együtt Arnoldhoz hasonlóan művészfilmeket készítő rendezőkkel, köztük Lars von Trierrel.
Az amerikai színészt legutóbb a Harag című filmben láthatta a közönség Brad Pitt oldalán és nemrég fejezte be a Man Down című mozit, amelyben Kate Mara és Jai Courtney a partnere.

Forrás: MTI 2015.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Az American Honey főszerepében Shia LaBeouf - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kilenc − 7 =