Asterix mindenkit lenyomott Franciaországban

> Filmrakat.hu | 2014. december 6. szombat
Hirdetés:

Nem tudta megszorítani a Jégvarázs, az Aranyhaj és a nagy gubanc, a Szörny Rt vagy a Verdák Franciaországban az Asterix – Az istenek otthona 3D animációs filmet.

Asterix és Obelix keresztülhúzza Cézár számításait.

Asterix erősebb, mint valaha. Még varázsfőzetre sincs hozzá szükség. A talán legismertebb francia képregény 17. kötete alapján készült 3D-animációs film az Asterix – Az istenek otthona november 26-án került a francia mozikba, és fantasztikus sikert aratott.

A majd 50 millió dolláros költségvetéssel készült film 696 moziban kezdte pályáját, és egy hét alatt több mint 935 ezren vettek rá jegyet: vagyis nagyobb sikert aratott Franciaországban, mint a Jégvarázs, az Aranyhaj és a nagy gubanc, a Szörny Rt vagy a Verdák.

Asterix, Obelix és barátaik ezúttal egy ravaszul lakóparképítésnek álcázott hódítási kísérletet igyekeznek visszaverni. De a maguk szokatlan eszközeivel mindig a legyőzhetetlen római hódítók ellen harcolnak. Mai utódaik pedig az angolszász kulturális úthengertől féltik saját filmjeiket: ám most a nagy sikert jórészt egy a Pixartól hazacsábított francia rendezőnek tulajdonítják – Louis Clichy a Fel! és a Wall-E elkészítésében is közreműködött.

{adinserter 4}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Asterix mindenkit lenyomott Franciaországban - Filmek | Filmrakat.hu