Asterix – Az Istenek otthona (2014) animációs film

By | 2014. október 25. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Asterix – Az Istenek otthona (2014 – Astérix: Le domaine des dieux) francia animációs film. Asterix és Obelix, a két különösen népszerű képregény- és mozihős látványos és szellemes kalanddal tér vissza: 3D-ben! Animációs mozifilmk a Filmrakatban.

Hirdetés:

Asterix - Az Istenek otthona (2014) animációs film

Asterix – Az Istenek otthona 3D
Színes francia animációs film – 2014

Eredeti cím: Astérix: Le domaine des dieux
Zene: Philippe Rombi. Eredeti képregény: René Goscinny, Albert Uderzo. Írta: Alexandre Astier. Rendezte: Alexandre Astier, Louis Clichy

Mozibemutató: 2014. december 25. Magyarországon forgalmazza az InterCom.

Obelix

Asterix – Az Istenek otthona 3D: filmajánló

Az időszámítás csak ötven év múlva kezdődik, de a rómaiak már rég elfoglalták egész Galliát. Az egészet? Nem! Egyetlen falu lakói ellenállnak a hatalmas sereggel érkező hódítóknak, és mindenkit, aki egy kicsit is rómainak tűnik, messzire kergetnek. Julius Caesar már nagyon unja ezt a helyzetet, és úgy dönt, taktikát változtat. Ha erővel nem megy, más módon hajtja rabigába a verhetetlennek tűnő gallokat: a civilizáció örömeivel.

A falu közelében építkezés kezdődik: a földből kinövő Istenek otthona minden luxussal, kényelemmel és kényeztetéssel felszerelt, csili-vili új hazát ígér – ennek pedig jóval nehezebb ellenállni, mint a kardoknak meg pofonoknak. Kivéve, ha izmos + agyas hőseink, Asterix és Obelix előrukkol valami ravasz tervvel, mely keresztülhúzza Cézár számításait.

Asterix és Obelix keresztülhúzza Cézár számításait.

Szinkronizált trailer

http://youtu.be/FmQFY_ho_LU

Ha tetszik, jelezd nekünk: