Ártatlanul került börtönbe

> Filmrakat.hu | 2015. január 8. csütörtök

Nem követett el semmi, mégis megjárta a börtönt. Mégha csak tapasztalat szerzésből került is oda, örült amikor végre véget ért a börtönlátogatás!

Hirdetés:
Chris Hemsworth ellátogatott a börtönbe a szerep kedvéért

Egy lebukott hackert (Chris Hemsworth) felkér a titkosszolgálat, hogy segítsen felgöngyölíteni egy kiberterrorista-hálózatot – Balckhat

Még a haja is égnek állt Chris Hemsworth-nek, amikor börtönbe került. Nem követett el semmilyen bűncselekményt: a Blackhat című akció-trhiller miatt ment a rácsok mögé, mert a filmben egy lecsukott hackert alakít, és a szerep hiteles alakításához megfelelő tapasztalatokra volt szüksége.

A börtönparancsnok figyelmeztetett, hogy nem lesz sétagalopp a látogatás – mondja az ausztrál színész, akit nemrég választottak meg a legszexibb férfinak. – Igaza volt. Amikor végigsétáltam a cellák előtt, szinte minden rab beszólt nekem a rácsok mögül, mert látták a filmjeimet, és felismertek. Nem sértegettek, inkább fenyegettek, ami nem volt kellemes élmény. De az egész kirándulás mégis hasznos tapasztalat volt, mert kiderült számomra, hogy aki kikerül a börtönből, az egészen más ember ahhoz képest, aki bekerült.

A Blackhatben a Hemsworth által alakított hacker súlyos börtönbüntetését tölti, ám a kormány amnesztiát ígér neki, mert ő az egyetlen, aki ki tudja deríteni, kik azok a kiberterroristák, akik Amerikát egy atomerőmű felrobbantásával fenyegetik. A film rendezője Michael Mann, akinek olyan mesterműveket köszönhetünk, mint a Szemtől szemben és a Collateral – A halál záloga.

Blackhat – hazai bemutató: 2015. január 29.

{adinserter 4}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Ártatlanul került börtönbe - Sztárhírek | Filmrakat.hu