Arnold Schwarzenegger eltüntette a feleségét

> Filmrakat.hu | 2014. szeptember 12. péntek

Arnold Schwarzenegger eltüntette a feleségét, de nem úgy és nem örökre! Az egykori kormányzó elhidegült a Kennedy-klánhoz tartozó asszonykájától, ezért nem viseli (el).
{adinserter 4}

Hirdetés:

Bejárta a világot a hír, hogy Arnold Schwarzenegger leleplezte Sacramentóban a róla készített hatalmas portrét, amely diadalmas kormányzóként ábrázolja. Miután lecsillapodtak a kedélyek, valaki figyelmesebben is megnézte a fotó realisztikus festményt, és érdekes dolgot vett észre rajta.

A kedvesen mosolygó kaliforniai kormányzó zakójának bal oldali hajtókáján ügyetlen maszatolás nyoma látható. Mi történhetett? Nos, a válasz egyszerű. Schwarzenegger kormányzóként büszkén viselt egy jelvényt a hajtókán, amely a feleségét, Maria Shrivert ábrázolta. Ez nem volt véletlen, mert a Kennedy-klánhoz tartozó befolyásos asszonynak komoly része volt abban, hogy a filmsztár a politikában is sikert arathatott. Azóta viszont sok idő eltelt már – a portré 2003-ban készült -, a felek elhidegültek egymástól. Válásra ugyan nem került sor, de Schwarzenegger szemlátomást mégsem tartotta helyesnek, hogy felesége képe ott virítson a zakó hajtókáján.
Terminator - vajon ki van a képen?

Schwarzeneggert jövőre ikonikus szerepében, Terminátorként láthatjuk viszont a sorozat régóta várt ötödik részében.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Arnold Schwarzenegger eltüntette a feleségét - Filmek | Filmrakat.hu