Argo 2 – bemutató áprilisban

> Filmrakat.hu | 2015. február 26. csütörtök

Argo 2 - bemutató áprilisban. A Tejesember (Oszter Sándor)A jelen állás szerint 2015 áprilisában mutatják be a hazai mozik az Argo 2. című magyar filmvígjátékot. Felmérés szerint ezt a filmet várják a legjobban a hazai moziba járók.

Hirdetés:

A kultikussá vált első részből megismert karakterek, élükön Balog Tibivel és bandájával (Bodri, Tyson, Pszicho) visszatérnek a mozikba!

A film nagy kérdése, hogy Tibiék fejlődtek-e valamit az évek során, vagy maradtak továbbra is amilyenek voltak: egy magáról sokat képzelő pitiáner, suttyó bűnöző banda.

Ezúttal egy titokzatos megbízás körül forognak az események, amelyben érintett a japán maffia, a Tejesember és a bosszúszomja Hangyás Dzsoni is. A zűrös ügybe valahogy belekeveredik a roma maffia és az egész szlovák hadsereg is!

Hatalmas robbanások, pörgős akciók, laza beszólások és a hallgatag Pszicho garantálják, hogy ezt a filmet is sokáig fogjuk emlegetni! Mert Tibiék megoldják okosba!

A főbb szerepekben: Kovács Lajos, Scherer Péter, Bicskey Lukács, Kiss József, Kulka János, Nagypál Gábor

Az Argo 2 tervezett hazai bemutatója: április 30.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Argo 2 – bemutató áprilisban - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

egy + 15 =