Apropó szerelem amerikai romantikus vígjáték (2015)

Szerző | 2014. december 9. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Apropó szerelem (2015) amerikai romantikus vígjáték. Főszerepben Clive Owen és Juliette Binoche. Amikor két tehetséges művészember tanárként kezd háborút egy középiskolában, ott előbb utóbb mindenkinek színt kell vallania. Még nekik is!

Hirdetés:

Apropó szerelem (2015) amerikai romantikus vígjáték

Apropó szerelem (+12)
amerikai romantikus vígjáték – 2015

Szereplők: Clive Owen, Juliette Binoche, Bruce Davison, Navid Negahban, Amy Brenneman, Valerie Tian
Forgatókönyv: Gerald Di Pego. Operatőr: Ian Baker
Rendező: Fred Schepisi.

Hazai mozibemutató: 2015. január 1. Forgalmazza a Cinetel.

Clive Owen - Apropó, szerelem

Apropó szerelem – filmajánló

Jack Marcus (Clive Owen) és Dina Delsanto (Juliette Binoche) egykoron tehetséges művészek voltak, ám az idő nem nekik dolgozott. Mára a férfi tökéletes írói válságba süllyedt, míg a nőt egyre súlyosabb reumatológiai betegsége gátolja az ecsetvezetésben. Jelenleg így mindketten tanárként dolgoznak ugyanabban az iskolában, s még akár ki is alakulhatna közöttük valami… Ha nem törne ki ehelyett a totális háború!

Dina Delsanto (Juliette Binoche)

Jack zokon veszi, hogy Dina azt tanítja diákjainak, a szavak csapdába csalnak és hazudnak, s csak a képek képviselnek valódi értéket. A két tanár felsorakoztatja seregeit, a harcban pedig előbb-utóbb az iskola minden tanulójának és dolgozójának állást kell foglalnia.
Pedig már majdnem szerelem volt…

A Roxanne és az I.Q. – A szerelem relatív rendezője, Fred Schepisi a sármos Clive Owen (Anyátlanok, Közelebb) és a gyönyörű Juliette Binoche (Csokoládé, Az angol beteg) főszereplésével készítette el legújabb romantikus vígjátékát. A Torontó Nemzetközi Filmfesztiválon debütált Apropó szerelem minden képkockája és minden szava arról árulkodik, hogy életünk két legnagyobb mozgatórugója még mindig a művészet és a szerelem.

Apropó szerelem – szinkronizált trailer

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Apropó szerelem amerikai romantikus vígjáték (2015) - romantikus | Filmrakat.hu