Annabelle

By | 2014. augusztus 26. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Az Annabelle azt az esetet beszéli el, amikor a gonosz először elszabadult: egy sátánista szekta tombol a fiatal házaspár otthonában. A horrofilm különleges főszereplője egy baba, mely akár ma is megtekinthető egy okkult múzeumban. Filmajánló a Filmrakatban.
Annabelle jelenetfoto (2)

Annabelle (+16)
2014 – színes amerikai horrorfilm

Eredeti cím: Annabelle

Főszereplők: Annabelle Wallis, Alfre Woodard, Eric Ladin. Fényképezte: James Kniest. Zene: Joseph Bishara Látvány: Douglas Cumming. Írta: Gary Dauberman. Producer: James Wan. Rendezte: John R. Leonetti.

Mozibemutató: 2014. október 16. Magyarországon forgalmazza az InterCom.

Annabelle – Filmajánló (Horror!)

A Démonok között (The Conjuring) a tavalyi év egyik legkülönlegesebb és legfélelmetesebb horrorfilmje volt, ám az igazságnak csupán egy részét beszélte el. A lényeg kimaradt: ez a film Annabelle eredetéről beszél. A különleges babát nem a filmesek találták ki: jelenleg is vitrinbe zárva látható egy okkult múzeumban: a terembe, ahol kiállították, ritkán mer bárki bemenni, csupán egy lelkész jár be hozzá, hogy havonta kétszer megáldja.

Annabelle, egy csodás baba ajándékba

Az Annabelle azt az esetet beszéli el, amikor a gonosz először elszabadult. John Form csodálatos ajándékkal lepi meg terhes feleségét, Miát: egy régi babával. De a családi békét hamarosan szörnyű események dúlják fel; egy éjjel a fiatalok házára egy sátánista szekta tagjai törnek rá. És a nyomukban nemcsak vér és fájdalom marad – elszabadítanak a házban valamit, ami sokkal borzasztóbb náluk. Ő Annabelle…

A Démonok között sikere folytatható, sőt felül is múlható: ez a film a már ismert történet kezdeteit beszéli el, és még találékonyabban ijesztgeti nézőit.

Filmelőzetes angol nyelven

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább