Anna Kendrick és a telefonhekkelés

- Filmrakat.hu | 2014. szeptember 11. csütörtök

Anna Kendrick meztelen fotóit keresed az interneten? A világhírű színésznő elárulta a twitteren, hogy vajon megéri-e kutakodni.
{adinserter 4}

Hirdetés:

Megrázta az amerikai sztárvilágot a telefonhekkeléses botrány, amelynek keretében hírességek magáncélra készített meztelen fotói kerültek az internetre. Anna Kendrick azonban nem volt érintett. A Tökéletes hang sztárjának öccse küldött is neki egy üzenetet, mondván, örül, hogy híres nővére kimaradt ebből a kínos felhajtásból. A választ a színésznő a Twitterre is posztolta:

Ne aggódj, öcsi, amúgy is csak kajáról meg mások kutyáiról készített fotókat lophattak volna el.

Kendrick legutóbbi interjújában azt is elárulta, hogy azért nem készít magáról meztelen fotókat, mert retteg attól, hogy véletlenül vagy szándékosan nyilvánosságra kerülnek.

Anna Kendrick, a Tökéletes hang 1. premierjén

Anna Kendrick, a Tökéletes hang 1. premierjén

Ezen a téren tisztára paranoiás vagyok – vallotta be. – Nagyon sajnálom az érintett lányokat, és teljesen kifeküdtem, amikor belegondoltam, hogy ezentúl senki nem mer majd pucér fotókat csinálni magáról. Pedig ez is az élet része, és ha valaki ebben leli örömét, miért ne tehetné meg? Viszont hálás vagyok a paranoiámnak, aminek köszönhetően kimaradhattam ebből az egészből, és remélem, lecsukják majd azt az ürgét.

Anna Kendricket legközelebb jövő májusban, a Tökéletes hang 2-ben láthatjuk.

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Anna Kendrick és a telefonhekkelés - Sztárhírek | Filmrakat.hu