Angelina és Brad: múltszázadi romantika

> Filmrakat.hu | 2014. augusztus 2. szombat

Számtalan egyszerű módja van a kapcsolattartásnak akkor is, ha az ember külön földrészen tartózkodik kedvesétől, azonban mi lehet romantikusabb, mint egy kézzel írt szerelmes levél? Angelina Jolie és Brad Pitt megállította az időt: az okostelefonok, tabletek, PC-k korában hagyományos módon leveleztek egymással!

Hirdetés:
Angelina Jolie és Brad Pitt kitűnően érezte magát a Z világháború díszbemutatóján

Angelina Jolie és Brad Pitt korábban, a Z világháború díszbemutatóján

Kézzel írt szerelmes leveleket küldött egymásnak Angelina Jolie és Brad Pitt, mialatt a világ két végén forgattak – számolt be róla az ausztrál TV Week magazin.

{adinserter 11}

Miközben Brad Pitt Londonban a Fury című háborús filmdráma forgatásán vett részt, Angelina Jolie 2013-ban Ausztráliába költözött közösen nevelt 6 gyermekükkel, ahol Laura Hillenbrand Unbroken című regényének filmadaptációján dolgozott. A film, amely a színésznő második rendezése, Louis Zamperini olimpikon és második világháborús hadifogoly életének történetén alapul.

“Elhatároztuk, hogy úgy teszünk mintha abban az időben élnénk, én a csendes-óceáni, míg ő az európai hadszíntéren lenne” – árulta el a színésznő, aki azt is hozzátette, hogy romantikusnak tartotta a levélváltást.

Jolie és Zamperini

Angelina Jolie és Louis Zamperini

 

Angelina Jolie elmondta, hogy még tudott mutatni egy nyers változatot a filmből Zamperininek, aki júliusban hunyt el 97 éves korában. A Rendíthetetlen című életrajzi film január 15-én kerül a magyar mozikba.

Forrás: MTI / tvweeklogieawards.com.au

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Angelina és Brad: múltszázadi romantika - Sztárhírek | Filmrakat.hu