Amnéziában szenved Nicole Kidman

By | 2014. október 28. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Természetesen csak az Amnézia című film főszereplőjeként kínozza a betegség Nicole Kidman Oscar-díjas színésznőt! A Mielőtt elalszom című világsikerű regényből készült filmben Kidman partnerei: Colin Firth és Mark Strong. Nicole Kidman beszél a filmről és a kétszeres Oscar-díjas Colni Firth-szel való munkáról.

Amnézia jelenetfotó
A történet szerint Christine (Nicole Kidman) egy baleset következtében mindent elfelejt, ami addig történt vele. Azt is, ami tíz évvel ezelőtt, és azt is, ami tegnap történt. Ám ahogy nagy nehezen, lassacskán összeilleszti a valóság mozaikdarabkáit, rémísztő titkokra eszmél: kiderül, hogy körülötte senki és semmi nem az, aminek látszik…

Az első pillanattól kezdve izgalmasnak találtam a terveket – mondja Kidman. – A könyv óriási siker volt, és mindenki borzasztóan lelkesedett, akinek elmeséltem, hogy játszom a regényből készülő filmben. Azt mondták, alig várják, hogy mozikba kerüljön.

Az Amnézia kategóriáját tekintve hideglelős pszichológiai thriller, melyben Colin Firth Christine férjét, Bent alakítja, Mark Strong pedig dr. Nash-t az orvost, aki segít(?) Christine-nek, hogy visszataláljon emlékeihez.

Nicole Kidman második alkalommal játszik együtt Colin Firth-szel, előző közös munkájukat, A háború démonjait 2013-ban mutatták be a filmszínházak.

Colinnal dolgozni nagyszerű feladat. Könnyed, elegáns stílusú, érzékeny a részletekre, és azon kevesek közé tartozik, akik tudnak hallgatni és figyelni – mondja a színésznő. – Ezek nélkül a tulajdonságok nélkül sok jelenet egyszerűen elsikkadna. Vele azonban pillanatok alatt egymásra hangolódunk, és egymás legapróbb rezdüléseire is képesek vagyunk reagálni. Colin rendelkezik az angolok legkiválóbb tulajdonságaival: okos és művelt ember, aki kedves, udvarias, és fanyar humorával szívesen elszórakoztatja társaságát. A filmben van egy-két brutális és félelmetes jelenet, amelyben rettenetes dolgokat kell művelnie… de ezek szükségesek voltak ahhoz, hogy súlya legyen a történetnek.

Nicol Kidman beszél a filmről és a kétszeres Oscar-díjas Colni Firth-szel való munkáról.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

egy × öt =

Címlapról

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább

24 óra a halálig (2017) amerikai akció thriller

24 óra a halálig (2017) amerikai akció thriller
Hazai filmpremier: 2017. december 21. Elvették a fiát és a feleségét, tudja, hogy hamarosan meg...
Tovább