Amikor a forgatókönyvíró besír…

> Filmrakat.hu | 2015. március 21. szombat
Hirdetés:

Bérhaverok (12E) (The Wedding Ringer, hazai bemutató: 2015. tavasza.)A forgatókönyvírók rémálma, amikor a színészek rögtönözni kezdenek a kamerák előtt és sokszor alig-alig találnak vissza az előre megírt történethez. Kevin Hart és Josh Gad rengeteget improvizált legújabb közös filmjükben. Sztárhírek a Filmrakatban.

A jó színész munkaeszköze az együttérzés. De Kevin Hart a Bérhaverok (16) pergő nyelvű sztárja nemcsak a megformált karakterét próbálja megérteni. Az ő szíve a forgatókönyvíróért is vérzik. A stand up mester új filmjében házasodni készülő, magányos balekoknak nyújt különleges szolgáltatást: aki tök magányos, de a menyasszonya előtt sok baráttal bíró macsónak szeretne látszani, az kibérelheti őt tanúnak vagy régi havernak. Így találkozik a Josh Gad játszotta figurával, akinél még nem volt lúzerebb ügyfele.

Szerintem, a Bérhaverok forgatókönyv-írói sokat sírtak otthon a forgatási napok végén – mondta egy újságírónak Hart. – Josh és én rengeteget improvizáltunk filmezés közben. Az egyik poén hozta a másikat, és mi nem hagytuk magunkat megfékezni, egyre vadabb dolgokat mondtunk és csináltunk… csak egymásra figyeltünk, és nem az írott szövegre.

A rengeteg rögtönzésből persze az is következik, hogy a Bérhaverok végleges változatának kialakítása során sok mindent ki kellett vágni: különben túl hosszú lett volna a vígjáték. De Hart-ot ez csöppet sem zavarja: legalább lesz mit tenni a DVD-re meg a vége főcím végére – mondja.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Amikor a forgatókönyvíró besír… - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*