Ami történt, megtörtént

By | 2015. február 14. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Focus - A látszat csal (2015) amerikai akció vígjátékWill Smith és Margot Robbie között biztosan volt intim együttlét, ám mielőtt bárki rosszra gondol: ami köztük volt azt mindig rögzítette a kamera! Smith elmondja, mit szólt a felesége az erotikus jelenetekhez.

Elég a pletykákból! Will Smith és a nála 22 évvel fiatalabb partnernője, Margot Robbie között nem történt semmi a Focus – A látszat csal (16) forgatásán – illetve, ami történt, az a kamerák előtt zajlott. És erről a legmagabiztosabban Jada Pinkett Smith nyilatkozik, aki nagyon bízik a férjében: még az erotikus jelenetek sem zavarják.

– Amikor megtudta, hogy Margot lesz a partnerem, csak annyit mondott: „Ne hozz rám szégyent, legyél nagyon jó formában – nyilatkozta Smith, aki egyébként, a thriller-vígjáték tanúsága szerint nagyon jó formában van. A felesége mégis e szavakkal óvta: – Ne hagyd, hogy az a csaj kicsináljon a vásznon”!

Bár a forgatás a hírek szerint nagyon jó hangulatban zajlott, Jada egyszer sem ment látogatóba a stúdióba. Bár a férje többször is hívta, ő úgy érezte, a jelenlétével csak zavarná a munkát.

A film főszereplője egy mesterszélhámos, aki tanítványt fogad: és együtt (vagy egymás ellen) készülnek a nagy dobásra. De közben szerelmesek is lesznek egymásba – kivéve, persze, ha csak átverés az egész…

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

12 + 8 =

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább