Amanda különös ragaszkodása

> Filmrakat.hu | 2014. május 10. szombat
Hirdetés:

A Seth MacFarlane által könyörtelen humorral bemutatott vadnyugaton Amanda Seyfried is helyet kapott, ő alakítja Louise szerepét a rendező új filmjében.

A Hogyan rohanj a veszTEDbe című színes, amerikai vígjáték egyik női főszereplőjének különös ragaszkodása kutyája iránt.

Amanda Seyfried mint Louise

Amanda Seyfried (Louise)

Lassan Amanda Seyfried kutyája, Finn, az ausztrál juhász is akkora sztár lesz, mint a gazdája. A 28 éves színésznő mindenhová magával viszi a rendkívül értelmes négylábút, még a beszélgetős műsorokba is, ahol Finn szívesen produkálja magát.

Most kiderült, hogy Amanda külön engedéllyel a repülőn is együtt utazhat a kutyával, vagyis Finn nem a raktérben kénytelen átvészelni a menetidőt. A színésznőnek pszichiáteri igazolása van arról, hogy a kutyának mellette kell lennie a fedélzeten, ugyanis az eb hatékony gyógyszer pánikbetegség ellen.

“Nem mondom, hogy rohamot kapok, ha egyedül kell repülnöm, de kellemetlenül érzem magam – mondja a színésznő. – Az anyukám szerencsére megtanított arra, hogy képes legyek kezelni a pánikot. Tudatosítom magamban, hogy ez nem valós fenyegetés, hanem csak egy tudatállapot, ami el fog múlni. És ott van Finn is, akinek a jelenléte mindig segít.”

A színésznőt hamarosan a Ted alkotójának újabb vígjátékában láthatjuk. Seth MacFarlane a tőle megszokott könyörtelen humorral mutatja be az általa elképzelt vadnyugatot a Hogyan rohanj a veszTEDbe című produkcióban, ahol Amanda Seyfried mellett maga a rendező, illetve Charlize Theron és Liam Neeson játsszák a főszerepeket.

A Million Ways to Die in the West
Hazai bemutató: 2014. június 12.

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Amanda különös ragaszkodása - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*