Amanda inkább anya lenne

- Filmrakat.hu | 2014. június 13. péntek

Kiderült, hogy terhes Mila Kunis a Ted című obszcén mackós őrület egyik sztárja így kérdésessé vált, hogy szerepel-e a Ted 2-ben. Ezzel kapcsolatban adott hangot véleményének Amanda Seyfried.

Hirdetés:
Amanda Seyfrid a Hogyan rohanj a veszTEDbe bemutatóján

Amanda Seyfrid a Hogyan rohanj a veszTEDbe Los-Angeles-i bemutatóján

Idén ősszel indul a Ted 2 forgatása, de még mindig nem tudni, az első rész női főszereplője, Mila Kunis visszatér-e benne. Akkor már nagyjából a hetedik hónapban fog járni, ami nem előnyös egy megerőltető filmforgatáson. Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy a brutális humoráról ismert forgatókönyvíró-rendező, Seth MacFarlane rábeszéli a színésznőt a szereplésre, hiszen irtózatos terhesvicceket lehet elsütni abból az alkalomból, hogy a női főszereplő valóban gyermeket vár. Az IMDB-n Kunis még rajta van a stáblistán, de az adatlapot februárban frissítették utoljára. A színésznő nem nyilatkozik, Ashton Kutcher a leendő apuka véleményét sem ismerjük, ám a Ted 2 biztosra vehető új szereplője, Amanda Seyfried elmondta véleményét:

“Nem tudom, hogy Milának van-e szerepe a Ted 2-ben – mondta Amanda a Female Firstnek. – De abban biztos vagyok, hogy nekem terhesen eszembe sem jutna, hogy ilyen állapotban visszamenjek dolgozni. Persze meg lehet találni az egyensúlyt, de nekem az anyaság lenne a fontosabb. Örülnék, ha lenne gyerekem, és már készen is állok rá.”

Amanda Seyfried (Louise) és Neil Patrick Harris (Bajuszkereskedő)

Amanda Seyfried (Louise) és Neil Patrick Harris (Bajuszkereskedő)

Amanda Seyfridet most éppen a Hogyan rohanj a veszTEDbe című vígjátékban láthatjuk, amelyben bájos, ha nem is túl szimpatikus hölgyet alakít, aki otthagyja gyáva birkapásztor párját (Seth MacFarlane) egy gazdag piperkőcért (Neil Patrick Harris – Így jártam anyátokkal). A film további főszereplői Charlize Theron, Liam Neeson és Sarah Silverman.

A Ted 2 hazai bemutatója várhatóan 2015. júliusában lesz.
{adinserter 11}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Amanda inkább anya lenne - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenöt − 7 =