Alvin és a mókusok – A mókás menet (2015) amerikai film

Szerző | 2015. december 3. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Alvin és a mókusok – a mókás menet Miamiba tart, hogy megakadályozzon egy esküvőt. A mókusok azon akadnak ki, hogy nevelőapjuk Dave házasságon töri a fejét. Márpedig akkor a mókusok nyugalmának vége, tehát ezt mindenképp meg kell akadályozniuk! A dalos-zenés film gyerekeknek és felnőtteknek egyformán kifogyhatatlan poénparádé.

Hirdetés:

Alvin és a mókusok – A mókás menet (6)
amerikai családi film, 2015

Eredeti cím: Alvin and the Chipmunks – The Road Chip. Gyártó: Twentieth Century Fox
Főszereplők: Jason Lee, Kimberly William-Paisley valamint Alvin, Simon és Theodore. Írta: Ross Bagdasarian, Janice Karman, Randi Mayem Singer.
Rendezte: Walt Becker

Mozibemutató: 2016. január 21. Magyarországon forgalmazza az InterCom.
Alvin és a mókusok - A mókás menet film

Alvin és a mókusok – A mókás menet. Filmajánló

A mókusok szeretnének nyugodtan élni. Számukra a nyugalom sok éneklést, sok evést és rengeteg rendetlenséget jelent, ám nevelőapjuk, Dave (Jason Lee) felforgatja a békés hétköznapokat. Meg akarja kérni a barátnője kezét, és hogy ne álljanak az új családja útjába, meg akar szabadulni a mókusoktól.
Vagy hát… lehet, hogy mindez nem is igaz. A fékezhetetlen Alvin, Simon és Theodore néhány őrült félreértésnek köszönhetően mégis azt hiszi, hogy ez a helyzet és bármire hajlandó, hogy megakadályozza a kézfogót. Először is megszöknek otthonról, és hosszú útra indulnak, hogy előbb érjenek oda a választott nőhöz, mint Dave… és megakadályozzák a katasztrófát. Ami így aztán ki is tör.

 

Alvin és a mókusok – A mókás menet. Filmelőzetes

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Alvin és a mókusok – A mókás menet (2015) amerikai film - animációs | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 + 3 =