Akiknek az új Terminátort köszönhetjük

By | 2015. március 7. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Ahogy szivárognak a hírek az idén bemutatásra kerülő Terminator: Genisys című filmről, megszokhattuk, hogy azok középpontjában a Sarah Connort alakító Emilia Clarke, a Kyle Reese szerepében látható Jai Courtney, vagy a saga ikonikus alakja, Arnold Schwarzenegger áll. Igazságtalan! Épp ezért pár mondatban bemutatjuk a film legfontosabb készítőjét, Alan Taylor film- és tv-sorozat rendezőt.

Hirdetés:

A rendező és a többiek

Akiknek az új Terminátort köszönhetjük

A képen azok az emberek láthatók, akik nélkül nem folytatódhatott volna a Terminator sztori. Balról jobbra: Dana Goldberg producer, Laeta Kalogridis forgatókönyvíró/producer, Alan Taylor rendező és David Ellison producer.

A rendező személye talán a legérdekesebb a csapatból, hiszen Alan Taylornak különösebb mozifilmes tapasztalata nincs, kivéve a Thor: Sötét világ című filmet, melyet Kenneth Branaghtól (Thor első rész) örökölt meg.

Ennél viszont sokkal nagyobb televíziós múlttal rendelkezik az új Terminator rendezője! Aki képes a tv-sorozatok végén megnézni a stáblistát, az Alan Taylor nevét felfedezhette – egyebek mellett – a Trónok harca több epizódjánál, a Sz6x és New York egyes részeinél, de feltűnt a Gengszterkorzó, a Mad Men: reklámőrültek stáblistáin is. Úgy tűnik, Alan Taylor tv-sorozatokat, vagy sikerfilmek folytatásait kapja csak feladatként?

Hogy mekkora különbség van egy tv-sorozat egyetlen epizódjának és egy ikonikus sci-fi folytatásának a megrendezése között? Kit érdekel, ha a film jó lesz?

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennyolc − 10 =