Újra alkotna, aki lerombolta egész Kaliforniát

Szerző | 2015. április 24. péntek

Brad Peyton rendező, aki a Törésvonal című katasztrófafilmjében lerombolta egész Kaliforniát kedvenc színészével már új, Jules Verne regény filmadaptációkban gondolkodik. Filmhírek a Filmrakatban.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Brad Peyton nagyon pörög. Épp hogy befejezte új filmje, a különlegesen látványosnak ígérkező Törésvonal (San Andreas) digitális effektusait – melyek segítségével a földdel tette egyelővé Kaliforniát – máris új terveken agyal. És természetesen ismét a Törésvonal sztárjával, régi barátjával, Dwayne Johnson-nal együtt.

Az Utazás a Föld középpontja felé és az Utazás a rejtélyes szigetre nagyon jól sikerült. A digitális technika fejlődött, Jules Verne pedig még egy csomó izgalmas regényt írt. Érdemes lenne folytatni a sorozatot! – mondta a rendező, aki a legelsők között alkalmazta a 3D-technikát. – És Dwayne-nel azt beszéltük meg, hogy nem aprózzuk el. Egész biztos, hogy a Törésvonal volt életünk legnagyobb, legkeményebb munkája. Ha azt összehoztuk, biztosan le tudunk forgatni egyszerre két új Utazás-filmet.

Vagyis a látványos, kalandos történet, természetesen a Sziklával és filmbeli kamasz unokaöccsével rögtön egy 3. és 4. résszel gazdagodhatna.

Ha már belekezdünk, nem fogjuk elaprózni – magyarázta Peyton. – Most két rész forgatókönyvén dolgozunk. Miért ne forgatnánk le egy nekifutásból két vagy három filmet? Utána meg jöhet egy nagy vakáció.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Újra alkotna, aki lerombolta egész Kaliforniát - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

13 + tizenöt =