Újra alkotna, aki lerombolta egész Kaliforniát

> Filmrakat.hu | 2015. április 24. péntek
Hirdetés:

Brad Peyton rendező, aki a Törésvonal című katasztrófafilmjében lerombolta egész Kaliforniát kedvenc színészével már új, Jules Verne regény filmadaptációkban gondolkodik. Filmhírek a Filmrakatban.

{adinserter 4}

Brad Peyton nagyon pörög. Épp hogy befejezte új filmje, a különlegesen látványosnak ígérkező Törésvonal (San Andreas) digitális effektusait – melyek segítségével a földdel tette egyelővé Kaliforniát – máris új terveken agyal. És természetesen ismét a Törésvonal sztárjával, régi barátjával, Dwayne Johnson-nal együtt.

Az Utazás a Föld középpontja felé és az Utazás a rejtélyes szigetre nagyon jól sikerült. A digitális technika fejlődött, Jules Verne pedig még egy csomó izgalmas regényt írt. Érdemes lenne folytatni a sorozatot! – mondta a rendező, aki a legelsők között alkalmazta a 3D-technikát. – És Dwayne-nel azt beszéltük meg, hogy nem aprózzuk el. Egész biztos, hogy a Törésvonal volt életünk legnagyobb, legkeményebb munkája. Ha azt összehoztuk, biztosan le tudunk forgatni egyszerre két új Utazás-filmet.

Vagyis a látványos, kalandos történet, természetesen a Sziklával és filmbeli kamasz unokaöccsével rögtön egy 3. és 4. résszel gazdagodhatna.

Ha már belekezdünk, nem fogjuk elaprózni – magyarázta Peyton. – Most két rész forgatókönyvén dolgozunk. Miért ne forgatnánk le egy nekifutásból két vagy három filmet? Utána meg jöhet egy nagy vakáció.

{adinserter 16}

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Újra alkotna, aki lerombolta egész Kaliforniát - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*