Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Akasztófa (2015) amerikai horrorfilm

By | 2015. június 3. szerda

Kizárólag felnőtt nézőknek ajánljuk az Akasztófa (The Gallows) című velőtrázó egyéjszakás kalandot! Egy balul sikerült iskolai színielőadás közben meghal az egyik diák. Húsz év múlva a diákok újra előadják a darabot… A horrorfilm alkotói, sztárjai, jelenetképei és előzetese – filmajánló a Filmrakatban.

Hirdetés:

Akasztófa (18)
amerikai horrorfilm, 2015

Eredeti cím: The Gallows. Gyártó: Blumhouse Productions, Warner Bros.

Főszereplők: Cassidy Gifford, Pfeifer Brown, Ryan Shoos, Reese Mishler, Alexis Schneider. Fényképezte: Edd Lukas. Zene: Zach Lemmon. Látvány: Stephanie Hass.
Írta és rendezte: Travis Cluff, Chris Lofing.

Mozibemutató: 2015. július 9. Magyarországon forgalmazza az InterCom.
A szörnyű balesettel végződő színielőadást húsz év múlva újrajátszák...

Akasztófa – filmajánló

Az újrajátszás valóban jó ötlet? Charlie húsz évvel ezelőtt, egy szörnyű balesetben vesztette életét: a gimnáziumi színielőadás egyik kelléke rosszul működött, és a show kedvéért mímelt kivégzés valóságosra sikerült. Két évtizeddel később az iskolai színjátszók újra előadnák a régi darabot. Nem is sejtik, hogy bármit csinálnak – akár próba közben, akár éjszaka, amikor poénból belopóznak az épületbe –, valaki figyeli őket. Valaki, aki izgatottan készül rá, hogy kezdetét vegye végre az az előadás, amit ezúttal ő akar rendezni…

A legrémisztőbb horrorfilmeket készítő cég – melynek A bűn éjszakája, az Insidious– és a Parajelenségek-sorozat is köszönhető – minden eddigi tapasztalatát belesűrítette ebbe a velőtrázó egyéjszakás kalandba.

Akasztófa – filmelőzetes:

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Akasztófa (2015) amerikai horrorfilm - horror | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

19 − tizenkettő =