Akár egymilliót is kaszálhat Megan Fox

Szerző | 2014. június 6. péntek

 

Hirdetés:

Nyilatkozatai, viselkedése miatt többször elítélték, Michael Bay egyszer azt mondta róla, sötét mint az éjszaka. Megan Fox ennek ellenére minden téren halad felfele a ranglétrán: egy közönségcsalogató film főszerepében lesz látható hamarosan, továbbá potom egymillió dollárt kereshet luxuslakása eladásával!

Megan Fox plussz egymillióra hajt
Egy ideje bárki megveheti Megan Fox Los Angeles-i házát, ha nem sajnál rá 3,9 millió dollárt. Ha sikerül ezen az áron eladni, a színésznő és férje 1 millió dollárt kaszál a mediterrán stílusú ingatlannal, mivel 2009-ben potom 2,9 millióért vették.  Lehet hogy akkor a ház nem hozott szerencsét, mert abban az évben szakított párjával,  Brian Austin Greennel.

Azt nem tudni, a ház azért ér-e ennyivel többet, mert Hollywood egyik legszebb színésznője lakott benne öt évig, vagy azért, mert Meganék fejlesztéseket hajtottak végre rajta, esetleg csak simán fölmentek időközben az ingatlanárak.

Tini Nindzsa Teknőcök - Jelenetkép 1

Tini Nindzsa Teknőcök – hazai bemutató: 2014. június 26. Megan Fox és az egyik teknőc.

A 2009-es összezördülés óta Megan kibékült Briannel olyannyira, hogy össze is házasodtak és már két gyermekük is született: Noah Shannon Green és Bodhi Ransom Green. Így nem csoda, hogy költöznek, hiszen a két fiúval már kicsi lehet nekik az 500 négyzetméteres, háromszintes ház…
{adinserter 11}
Megan Foxot legközelebb a Tini nindzsa teknőcök mozifilm női főszerepében láthatjuk, amelynek producere Michael Bay, a Transformers-filmek rendezője. Akkor mégsem annyira sötét a színésznő, kedves Michael..?

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Akár egymilliót is kaszálhat Megan Fox - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz − öt =