Agyas és Agyatlan (Grimsby, amerikai filmvígjáték, 2016)

Szerző | 2016. február 15. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Aki szereti Sacha Baron Cohen humorát, annak kihagyhatatlan darab az Agyas és Agyatlan című amerikai filmvígjáték. Borat és Brüno életre keltője, a gátlástalan, megállíthatatlan viccgyáros boratos szerzőtársával együtt írta új filmjét, melynek mindkét főszerepét ő játssza. A szuperkém és a balfék öccse összefognak a bajban.

Hirdetés:

Agyas és Agyatlan (12)
színes, amerikai filmvígjáték, 2016, 86 perc

Eredeti cím: Grimsby. Gyártó: Gyártó: Sony Pictures Entertainment

Főszereplők: Sacha Baron Cohen, Mark Strong, Isla Fisher, Penélope Cruz, Rebel Wilson. Fényképezte: Oliver Wood. Látvány: Kave Quinn.
Írta: Sacha Baron Cohen, Phil Johnston, Peter Baynham. Rendezte: Louis Leterrier.

Magyarországi bemutató: 2016. március 03. Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Agyas és Agyatlan

Agyas és Agyatlan – Filmajánló

Semmi kétség: a világ legjobb titkos ügynökeit a britek szállítják. Ott teremnek azok az elegáns, bátor és kiismerhetetlen férfiak, akik hanyag eleganciával és nyugodt mosollyal szállnak szembe a veszéllyel, és megküzdenek a világuralomra törő őrült ellenséggel. De néha menekülniük kell. A cég egyik emberének (Sacha Baron Cohen) egy bevetés során ráterelődött gyanú miatt ezúttal is le kell lépnie kollégái elől. Átmenetileg kénytelen réglátott, sörissza, szabadideje nagy részét futballhuliganizmussal töltő testvérénél (Sacha Baron Cohen) meghúzni magát, és ezek után már nem tud elszakadni tőle: muszáj együtt bujkálniuk. És erre a kínzásra, még a szuperkém sincs felkészülve…

Agyas és Agyatlan

A szuperkém és a balfék öccse szerepében ugyan az a színész: Sacha Baron Cohen (a képen a harmadik szereplő Rebel Wilson)

Agyas és Agyatlan – Filmelőzetes

2016.03.03 Agyas és Agyatlan (Grimsby, amerikai filmvígjáték, 2016)

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Agyas és Agyatlan (Grimsby, amerikai filmvígjáték, 2016) - vígjáték | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 + 17 =