Adam Sandler felsőteste

By | 2014. július 2. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Hosszú utat jár be Drew Barrymore és Adam Sandler a Kavarás (+12) című filmben addig, míg az utálattól eljutnak a szerelemig. A két remek színész korábbi közös munkájuk során már annyira összehangolódott, hogy remekül megoldotta a feladatot. És hogy vonzódnak-e egymáshoz a magánéletben? Erről beszéljenek inkább az érintettek!

Adam Sandler és Drew Barrymore harmadik közös filmje a KAVARÁS

Adam Sandler és Drew Barrymore harmadik közös filmje a KAVARÁS

A két remek színész tiszteli és szereti egymást, ettől kezdve pedig mindegy, hogy milyen messze mennek el, hogy milyen szurkálásokat engednek meg maguknak, mindig lesz valami végtelenül édes a civódásaikban is.

De vajon hogy hatott Adam Sandler meztelen felsőteste Barrymorera? Egy beszélgetés során így vallanak erről az érintettek:

„Valóban szeretjük és tiszteljük egymást – erősíti meg Sandler, mielőtt rátérne arra, hogy szerinte miért működik ilyen kitűnően a párosuk a filmvásznon. – Egyáltalán nem vonzódunk egymáshoz. Drew már látott meztelen felsőtesttel, és olyan röhögőgörcsöt kapott, hogy arrébb sem tudott menni, hogy legalább ne kelljen végighallgatnom.”

Kavarás - jelenetfotó

Kavarás – jelenetfotó

„Hé, láttalak meztelen felsőtesttel, és még mindig itt vagyok, kitartok melletted. Ez neked semmit sem jelent? – vág közbe Barrymore. – Adammel teljesen egy hullámhosszon vagyunk, a legjobbat hozzuk ki egymásból. Imádok vele dolgozni. Egyfolytában azon jár az agyunk, hogyan tudjuk a figuráinkat még személyesebbé, egyénibbé és izgalmasabbá tenni. Sokat foglalkozunk ezzel, ugyanakkor el is tudjuk engedni magunkat, és szabadon hülyéskedünk.”

Kavarás. Adam Sandler és Drew Barrymore vígjátéka július 3-tól a mozikban!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × 4 =

Címlapról

Rettegett a filmsztár, hogy meg kell híznia a szerep kedvéért

Winston Churchill szerepében Gary Oldman (A legsötétebb óra)
Nagyon örült Gary Oldman, amikor megkínálták Winston Churchill szerepével A legsötétebb óra című filmben, aztán...
Tovább

Még a telefonkönyvet is eljátszotta volna a rendező kedvéért a filmsztár

Kicsinyítés (2017) amerikai - Matt Damon
Szerencsére erre nem került sor, főképp, hogy Alexander Payne elsősorban a Kicsinyítés (Downsizing )című szatírájához...
Tovább

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy
Hazai filmpremier: 2017. december 14. Yoda utolsó tanítványa Luke Skywalker olyan fékezhetetlen Erővel találkozik, amilyet...
Tovább