A szobalány erotikus thriller

> Filmrakat.hu | 2016. november 17. csütörtök
Hirdetés:
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)

A szobalány erotikus thriller az 1930-­as évek Koreájában játszódik, a japán megszállás éveiben. Egy pénzéhes szélhámos felbérel egy ifjú zsebtolvajnőt… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt! Felnőtt nézőknek!

A szobalány erotikus thriller

A szobalány erotikus thriller 2016 filmajánló » Filmrakat.hu

Színes, dél-koreai film, készült 2016-ban, hossza 144 perc

Korhatár: 18 év

Nemzetközi cím: The Handmaiden

Forgatókönyv: Chung Seo-Kyung, Park Chan-wook
Szereplők: Jung-woo Ha, Min-hee Kim, Kim Tae-ri, Jin-woong Jo
Rendezte: Park Chan-Wook

Magyarországi bemutató: 2016. december 1.

Magyarországon forgalmazza: Mozinet.

A szobalány erotikus thriller rövid tartalma – filmajánló

„Ez a film sokkal tarantinósabb, mint bármi, amit eddig alkottam.” – jegyezte meg Quentin Tarantino az Oldboyról, Park Chan­wook koreai rendező korábbi kultfilmjéről.

A rendező ezúttal A szobalány című mozival szögez minket a székbe: a fülledt és feszült, egyúttal lenyűgözően látványos mozi még a legedzettebb nézőknek is tartogat meglepetéseket!

A szobalány az 1930-­as évek Koreájában játszódik, a japán megszállás éveiben. Egy pénzéhes szélhámos felbérel egy ifjú zsebtolvajnőt, hogy egy japán úrnő szobalányaként férkőzzön annak a bizalmába, így segítve, hogy a férfi megszerezze a nő pénzét. A különösen csavaros történetben a két gyönyörű nő erotikus fantáziái szépen lassan valóra válnak, és a szerelmi háromszög résztvevőinek választaniuk kell, ki mellé állnak az érdekektől hemzsegő harcban.

Park Chan-wook korábban Berlinben Arany Medvét, Velencében Kis Arany Oroszlánt, Cannes-ban pedig a Zsűri Díját és a Nagydíjat egyaránt elnyerte. Legújabb mozija csavaros erotikus thriller, amellyel ismét a cannes-i versenyprogramban mutatkozott be a világ előtt. A film nemcsak fordulatokban gazdag történetével, de magas művészi színvonalú megvalósításával is felhívta magára a figyelmet, a látványtervezője Vulcan-díjat nyert a fesztiválon.

Jelenetfotók a filmből – képgaléria

  • A szobalány 1
  • A szobalány 2
  • A szobalány 3

Fotók: Mozinet

Filmelőzetes

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. A szobalány erotikus thriller - thriller | Filmrakat.hu