A szemében ott ül a rettegés

Szerző | 2015. április 3. péntek

Anna Kendrick szemében ott a rettegés?Anna Kendrick őszintén beszélt arról, mit érez a különböző gálákon, amikor végig kell sétálni a vörös szőnyegen. A kivételes hangú színésznő legújabb filmjében ismét dalra fakad: májusban mutatják be a hazai mozik a Tökéletes hang 2-t. Filmsztárok a Filmrakatban: Anna Kendrick.

Hirdetés:

Gyakori vendég a gálák vörös szőnyegén az Oscar-jelölt Anna Kendrick, de még mindig nem szokott hozzá az ilyen szerepléshez.

Azt szeretném hinni, hogy évről évre javul a stílusom, ehhez képest egyre romlik – mondta a Tökéletes hang sztárja a Glamour magazin brit kiadásának adott interjújában. – Próbálok mosolyogni, de oda jutok, mint a rémült Britney Spears: a számat széthúzom ugyan, amennyire csak tudom, de a szememben ott ül a rettegés.

Hamarosan mozikba kerül a Tökéletes hang 2, amelyben folytatódnak az acapella-csapat zenés kalandjai. Kendrick szerint az első részt olyan lázban forgatták, hogy csak mostanra tértek magukhoz, így a folytatás lesz az igazi.

Tökéletes hang 2. (Pitch Perfect 2) hazai bemutató: 2015. május 21.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. A szemében ott ül a rettegés - Sztárhírek | Filmrakat.hu