A suszter, a kaptafa meg Anna Kendrick

By | 2015. május 14. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Tökéletes hang Anna Kendrick nélkül? Kizárt! | Filmrakat.huNem baj, ha a cipész meg tudja varrni az ingét is, ám ahogy a közmondás tartja, a suszter maradjon a kaptafánál! Valahogy így gondolja Anna Kendrick is, hiszen nem kezd zenei karrierbe a Tökéletes hang zenei sikerei miatt. A színésznő azt is elárulja, hogy miért.

Könnyű az átjárás Hollywood és a zeneipar között, elég csak Scarlett Johansson, Lindsay Lohan, Zooey Deschanel vagy Juliette Lewis nevét említeni. Sokan felvennék erre a listára Anna Kendricket is, hiszen többször bizonyította már, hogy van hangja, és tud is vele bánni. A Tökéletes hang 2 sztárja azonban nem vágyik zenei karrierre, pedig a film első részében előadott Cups című dala hihetetlen sikert aratott.

Ez nem nekem való – szögezi le a színésznő az Entertainment Newsnak adott interjújában. – Nálam bátrabb emberek is megpróbálkoztak már a popszakmával, és nem jött be nekik.

A színésznő eleinte abban is bizonytalan volt, másodszor is elvállalja-e Beca szerepét a Tökéletes hang 2-ben (Pitch Perfect 2).

Az emberek folyton kérdezték, megyek-e a folytatásba, mert már tartottak az előkészületek. Mindig azt válaszoltam, nem hiszem, hogy szeretnék, mert attól tartottam, másodjára elvész majd az első rész bája. Csak akkor mertem leszerződni, amikor kiderült, hogy az első részből már mindenki benne lesz a folytatásban. Ekkor már tudtam, hogy ezt nem hagyhatom ki!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Öt szinkronos filmklip a Megjött apuci 2-höz

Megjött apuci 2 (2017) amerikai vígjáték új trailer
Filmelőzetesnek itt van öt új szinkronizált filmklip a Megjött apuci 2 című amerikai filmvígjátékhoz.
Tovább

Az igazi csoda (2017) amerikai családi film

Az igazi csoda (2017) amerikai családi film
Hazai filmpremier: 2017. december 14. Az igazi csoda egy film a szeretet és a kedvesség...
Tovább

Fortunata (2017) olasz film

Fortunata (2017) olasz film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. Fortunata, erőszakos rendőr férje és kislányuk együtt élnek Róma külvárosában....
Tovább