A Smith família újra vásznon

> Filmrakat.hu | 2013. március 4. hétfő
Hirdetés:

A Smith família: Jada Pinkett Smith az anya, Will Smith az apa. 1998. július 8-án született gyermekük Jaden Smith, fiatalabb testvére Willow Smith, aki 2000-ben látta meg a napvilágot. A Föld után című sci-fiben ketten közülük feltűnnek hamarosan a vásznon.

Jaden Smith, A Föld utánban. A Smith família gyermeke

A Föld után: főszerepben a Smith família két tagja: Will és Jaden

A Föld után [+12] (After Earth, hazai bemutató: június 6.) egy űrhajó szerencsétlenséggel kezdődik, ami után a lezuhant űrhajósok – apa és fia – elkezdi a túlélésért folytatott elkeseredett harcát.

Tehetséges Smith família

Az anyuka színésznő, slágerszerző és üzletasszony. Míg korábban gyakran feltűnt a televízióban és a mozifilmekben is (pl: Mátrix: újratöltve, Mátrix: forradalmak), addig manapság elsősorban szinkronszínészként hallottunk felőle. Apuka, Will Smith az egyik főszereplője A Föld után című M. Night Shyamalan sci-fi víziónak. Róla mit lehetne elmondani? Egyaránt sikeres színész és énekes, a Smith família motorja.

A Smith família gyermeke: Jaden Smith

Jaden Smith, a Smith família idősebb gyermeke

A két gyermek közül, Jaden az ismertebb, talán azért mert ő az elsőszülött a Smith famíliában. Ő a másik főszereplő A Föld után című filmben. Már az előzetesből is látszik, hogy a Karate kölyök bemutatója óta (2012) eltelt három év alatt megnyúlt, megerősödött a most 15 éves Jaden. Apjával olyan űrhajósokat alakítanak majd, akik egy vad, ellenséges bolygón zuhannak le: a régóta elhagyott Földön.

Willow Smith szintén gyerekszínész és popénekes. Mi más is lehetne ebben a családban?

{adinserter 16}

Jótékonyság a hétköznapokban

A Smith família nemcsak a filmekben, a mozivásznon tapasztalja meg, milyen kemény lehet az élet. A hétköznapokat is ismerniük kell: és szüleikkel együtt jótékonysági munkákban vesznek részt.

Nem akarom, hogy a hollywoodi burokban nőjenek fel – nyilatkozta Jada Pinkett Smith. – Mindkét gyerek önkéntesként részt vesz egy emberkereskedelem ellen küzdő alapítvány munkájában, és az áldozattá vált gyerekeket segítik. Azt akarom, hogy tudják, ilyen az élet. Vagy ilyen is.

A Föld után szinkronos előzetes

Az űrhajó töröttek túlélésért folytatott harcát jó néhány váratlan fordulat nehezíti majd – erről A hatodik érzék rendezője, M. Night Shyamalan gondoskodik, aki egy nem régi twitter üzenetében megosztotta a világgal: minden képet saját kezűleg rajzolt meg a forgatás előtt, és ily módon egy 676 kockából álló képregény segítségével irányította a forgatást.

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. A Smith família újra vásznon - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*