A plázában is drága az életed

> Filmrakat.hu | 2015. április 11. szombat

Kevin James A pláza ásza Vegasban című filmben

Hirdetés:

Érdekes párhuzamot vont A pláza ásza Vegasban főszereplője Kevin James a saját filmje és a Die Hard sorozat között. A közkedvelt komikus egyenesen a nagy sikerű Bruce Willis filmek sorába helyezi az akciódús biztonsági őr sztorit! Sztárhírek a Filmrakatban.

{adinserter 4}

Naponta az egész világon több millió ember keres fel bevásárlóközpontokat, hivatalokat, kórházakat, bankokat, múzeumokat és sportlétesítményeket – Amerikában a hálás nép végre úgy döntött, hogy köszönetet mond azoknak a névtelen hősöknek, akik mindezt lehetővé teszik: a biztonsági őröknek.

Míg nálunk a költészet napját ünnepeljük, az Egyesült Államokban április 11-ét a Nemzeti Biztonsági Őr Napnak nyilvánították – és az ünneplésbe bevonták az ország legismertebb (és legviccesebb) biztonsági őrét: Paul Blartot, vagyis Kevin James új vígjátéka, A pláza ásza Vegasban (12)  főhősét.

Ezen a napon lesz a vígjáték New York-i bemutatója, melyre Kevin James egy Segwayen érkezik, a vörös szőnyeg két oldalán pedig igazi biztonsági őrök állnak majd sorfalat – szintén Segwayen. Az őrök ezután családostul meg is nézhetik a filmet, melyben egy dagi, mindenre alkalmatlannak tűnő őr szembeszáll egy mindenre elszánt rablóbandával, és megakadályozza Las Vegas történetének legnagyobb műkincsrablását.

Ez egy Die Hard-film, csak éppen én vagyok a főszereplője – nyilatkozta minden biztonsági ember példaképe, Adam Sandler állandó partnere, Kevin James. – És bebizonyítom benne, hogy kevésbé izmosan is hős lehet az ember: még atlétatrikóra sem kell vetkőzni hozzá.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. A plázában is drága az életed - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

10 + 4 =