A nők irtják a szellemeket, a jó pasi csak portás feladatot kap

> Filmrakat.hu | 2015. június 12. péntek
Chris Hemsworth, a Thor sztárja recepcióst alakít az új Szellemirtókban

Hirdetés:

Chris Hemsworth, a Thor sztárja recepcióst alakít az új Szellemirtókban

Chris Hemsworth bevállalta, hogy recepciós lesz a Paul Feig rendezésében készülő új Szellemirtókban. A furcsa remaket nyáron kezdik forgatni női főszereplőkkel és 2016-ban kerül a filmszínházakba.

{adinserter 4}

Hemsworth szerepét, az ügyfélfogadó asszisztenst az eredeti, 1984-es produkcióban Annie Potts játszotta. A Paul Feig (A kém) rendezésében készülő vígjátékban Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon és Leslie Jones alakítja a szellemirtó csapatot – számolt be róla a BBC News.

Hemsworth megnyeréséről a rendező Twitter-üzenetben adott hírt a sztár képét is mellékelve.

A Variety szerint az ausztrál színészt az előkészítés során már megkeresték egy másik szereppel, de azt visszautasította, mert túl kicsinek találta.

A Szellemirtók forgatása nyár végén kezdődik, a film 2016 júliusában kerül a mozikba.

Az Ivan Reitman rendezte eredeti Szellemirtók csaknem 300 millió dollárt keresett világszerte. Öt évvel később a folytatását is láthatta a közönség.

Korábban úgy volt, hogy Reitman vállalja a rendezést, de tavaly visszaadta megbízását Harold Ramis, a nyolcvanas évekbeli Szellemirtó-filmek forgatókönyvírójának halála miatt, és a továbbiakban producerként vállalt részt a vígjáték elkészítésében. Ramis mindkét produkcióban játszott, a forgatókönyveiket Dan Aykroyddal írta, aki ugyancsak szerepelt a filmben. A szellemfogó vállalkozást indító, parapszichológiával foglalkozó tudóscsapat harmadik tagját annak idején Bill Murray alakította.

Forrás: MTI

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. A nők irtják a szellemeket, a jó pasi csak portás feladatot kap - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhárom + 7 =