A Másnapos fiúk belepirulnának

> Filmrakat.hu | 2015. április 18. szombat

Melissa McCarthy A Kém című filmben - Filmsztárok a FilmrakatbanPaul Feig rendező szerint A kém című filmben vannak részek, amibe a Másnapos-os fiúk belepirulnának. Kedvenc duci színésznője,  Melissa McCarthy játssza a főszerepet a rendező új vígjátékában és ígéri: együtt bebizonyítják, hogy a csajok is nagyon viccesek! Filmsztárok a Filmrakatban: Melissa McCarthy.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Van egy biztos módszer, hogy az embert imádják a nők, főleg a színésznők: Női főszereplőket nagyon sikeressé tevő sikerfilmeket kell készíteni. Paul Feig-ért rajonganak a csajok – és a mozirajongók. A 30 milliós költségvetésből készült Koszorúslányok 280 millió, a Női szervek 240 millió dollárt hozott. Következő filmjében, A kém-ben (Spy) ismét Melissa McCarthy a főszereplő, bár néhány kemény férfi veszi körül: Jude Law és Jason Statham is köztük van.

Világ életemben lányokkal barátkoztam, és mindig sokkal jobban éreztem magam velük – mondta a rendező. – A fiúk bunyóztak a tornaöltözőben, a csajok jó vicceket mondtak. A kém-ben vannak részek, amibe a Másnapos-os fiúk belepirulnának. De Melissa McCarthy minden vadulása meg őrültködése közben is csuda jó barátságba kerül egy másik nővel, a CIA egy másik elemzőjével: és ők ketten oldják meg azt, amit a macsók nem tudnak.

Közös sikereiket így kommentálta a duci filmsztár:

Én vagyok De Niro, és ő az én Scorsese-m – mondta Melissa McCarthy. – Szorosan tartom a pasast, nem fogom elengedni. Együtt bebizonyítjuk, hogy a csajok is nagyon viccesek!

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. A Másnapos fiúk belepirulnának - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenegy − egy =