A legnézettebb filmek: 2015. április 23 – 29.

By | 2015. május 2. szombat

A legnézettebb filmek: 2015. április 23 – 29. | TOP 10 mozifilm

Hirdetés:

Az első 10 legnézettebb film között a héten megőrizte első helyét a Halálos iramban 7. (Rendezte: James Wan). A több hete tartó vezető pozíció csak azoknak furcsa, akik nem követték nyomon a film bemutatásának körülményeit. Csak emlékeztetőül: a produkció jegyelővételi rekordot döntött Amerikában és rekordszámú, 4003 amerikai moziban kezdték el vetíteni. A TOP 10 legnézettebb mozifilm diagramja a Filmrakatban.

A több hete vezető látványos akciófilmhez még egy adalék: pár napja jött a hír a tengerentúlról: tizenhét nap alatt több mint egymilliárd dolláros összbevételt ért el a Halálos iramban hetedik része!

A film a 29 éves Adaline varázslatos életét meséli elA második legnézettebb film a héten egy különös, hallhatatlan történet. Adaline varázslatos élete (R.: Lee Toland Krieger) abban nyilvánul meg, hogy 29 éves és minden évben ennyi, mivel egy baleset következtében nem öregszik tovább. A titkát megőrizné bármi áron, ám az életében felbukkan egy férfi, aki komolyan érdekelni kezdi. A romantikus film nyitó hetében állt a képzeletbeli dobogó második fokára.

Hogy a vígjátékok is képviseljék magukat a TOP 10-ben arról a harmadik legnézettebb film, A pláza ásza Vegasban (R.: Andy Fickman) amerikai film gondoskodott, a legtöbb nézőt felmutatva a kategóriájában.

A vizsgált időszakban elegendő volt 21500 néző ahhoz, hogy a Halálos iramban 7. megszerezhesse az első helyet a nézettségi listán. Hogy mit hoz a következő időszak? A szeles, esős május 1-i hétvége feltehetőleg sokakat elrettent a szabadtéri programoktól. Tehát: irány a mozi!

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

hat + 17 =