A legnézettebb filmek: 2015. április 16 – 22.

By | 2015. április 24. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A legnézettebb filmek: 2015. április 16 - 22. | TOP 10A legnézettebb film a hazai mozikban a 2015. április 16 – 22. időszakban – megtartva múlt heti vezető helyét – a Halálos iramban 7. (Rendezte: James Wan). Ebben az időszakban elegendő volt 45 ezer néző a hazai mozikban, hogy megszerezze a hét legjobban teljesítő filmje büszke címet. A TOP 10 legnézettebb mozifilm diagramja a Filmrakatban.

A megállíthatatlan, turbó fokozatba kapcsolt akciósorozat hetedik részét egy, a héten debütált biztonsági őrös, akciós vígjáték, A pláza ásza Vegasban (Mall Cop 2) követi. A dagi pláza strázsa vicces akciójelenetei a második helyre repítették Andy Fickman rendező filmjét.

Noomi Rapace és Tom Hardy A 44. gyermek című filmbenA népszerűségi lista harmadik helyezettje ezen a héten a Sztálini Szovjetunióban játszódó, A 44. gyermek (Child 44) című amerikai thriller. A feszült hangulatú, politikával átszőtt krimi főhőse egy kegyvesztett ügynök, akinek fel kell göngyölítenie egy gyermekgyilkosság-sorozatot egy olyan országban, ahol ilyen bűnözés állítólag nem létezik. A film producere Ridley Scott, rendezője pedig Daniel Espinosa.

A negyedik helyezett Bérhaverok  (The Wedding Ringer) majd kilencezres közönséget szerzett az előző időszakban. Míg a Halálos iramban 7 nézőinek a száma megfeleződött, addig az esküvős, bérhaveros vígjátékot megtekintő magyar nézők száma csaknem állandó maradt. A népszerűség talán annak is köszönhető, hogy a gátlástalan vígjátékban minden őrület megtörténik, ami megtörténhet, és hősei minden elképzelhető – meg elképzelhetetlen – bűnt elkövetnek, ami egy lakodalom során elkövethető. A filmet Jeremy Garelick rendezte.

A TOP 10 hazai legnézettebb film diagramján a heti nézőszám adatai látszanak. A filmek népszerűségét természetesen rengeteg dolog befolyásolja: mikor kezdték játszani a filmet, hány mozi mutatta be a héten és volt-e valamilyen rendkívüli kampány a film kapcsán (pl: Oscar-gála), stb.

Adatok: IC Press

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

17 − 9 =

Címlapról

Kik alakítják leghitelesebben a terrortámadást megakadályozó katonákat?

Clint Eastwood (Forrás: IC Press Intercom)
2015 augusztusában egy állig felfegyverzett terrorista szállt fel a Brüsszelből Párizsba tartó gyorsvonatra. Három szabadságos...
Tovább

Nick Jonas különös módon vallotta be rajongását Dwayne Johnson iránt

Jumanji – vár a dzsungel (2017) amerikai fantasy vígjáték
A legújabb dzsungeles vígjáték premierjén érdekes vallomásnak lehettek fültanúi az összegyűlt újságírók. A Jumanji egyik...
Tovább

Szex, ex, szerelem (2017) francia filmvígjáték

Szex, ex, szerelem - No de atyám!
Hazai filmpremier: 2017. december 28. A párizsi történet főszereplőinek közös vonása, hogy életük alakulására jelentős...
Tovább