A Genesis együttes portréja

> Filmrakat.hu | 2015. május 9. szombat

Genesis zenekar | Filmrakat.huMájus 21-től látható a hazai mozikban a legendás progresszív rock és popzenekar, a Genesis hiteles történetét bemutató zenés dokumentumfilm, a Genesis – A siker útján (Sum of the Parts/Together and Apart).

Hirdetés:

{adinserter 4}

Az eredetileg a BBC számára készült, átfogó alkotás magyar felirattal kerül a mozivásznakra, Budapesten az Uránia Nemzeti Filmszínházban és a Művész Moziban játsszák majd, emellett országszerte számos további helyszínen láthatják a nézők.

Genesis – A siker útján (Sum of the Parts/Together and Apart)
angol zenés dokumentumfilm, 90 perc, 2014
rendező: John Edginton

A zenekar minden tagjának (Phil Collins, Peter Gabriel, Steve Hackett, Tony Banks és Mike Rutherford) szoros együttműködésével létrejött zenés dokumentumfilm bemutatja a zenekar teljes pályafutását a hatvanas évektől a 2007-es emlékkoncert-turné sikeréig, nyomon követi a kezdeti szárnybontogatásoktól a teátrális progresszív rock-korszakon keresztül a sztárság felé vezető utat. Bemutatja, hogyan vált az egyes tagok kiválása okozta trauma végül az alkotói energiák forrásává, hogyan tette lehetővé a tagok szüntelen zenei fejlődését és a mai napig sikeres szólókarrierek kibontakozását. A Genesis-rajongók számára kihagyhatatlan film eddig sosem publikált archív felvételeket és klasszikus slágerek videoklipjeit vonultatja fel, interjúkat közöl a bandatagokkal külön-külön és együtt is, ezáltal feltárja a csoportdinamikát a tagok között.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. A Genesis együttes portréja - Filmek | Filmrakat.hu
Filmajánló kategória: Filmek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenegy − 4 =