A Föld után: A film alkotói, rövid története, jelenetképek és trailer. Filmajánló itt: Mozifilmek - sci-fi filmek!| Filmrakat.hu

Hirdetés

A Föld után

> Filmrakat.hu | 2013. május 21. kedd

A Smith család sztárpárosa, Will Smith az apa és Jaden Smith a fiú szerepében a legújabb,  meghökkentő, A Föld után (After Earth) című amerikai filmben.

A föld után amerikai Sci-fi Will Smith és Jaden Smith főszereplésével

A Föld után amerikai sci-fi Will Smith és Jaden Smith főszereplésével

M. Night Shyamalan rendező a jövőben játszódó filmjében egy apát és a fiát küld vissza a több ezer éve ember által lakatlan Föld nevű bolygóra, hogy ott különlegesen látványos, izgalmas kalandokba sodorja őket, olyanokba mint a többi szereplőit korábbi alkotásaiban.  Shyamalan  rendezte – egyebek mellett – a Hatodik érzék, a Jelek és A falu című filmeket.

A FÖLD UTÁN [+12]

amerikai sci-fi film

Fényképezte: Peter Suschitzky.
Látvány: Thomas E. Sanders.
Írta: Will Smith ötlete alapján Stephen Gaghan, Gary Whitta
Rendezte: M. Night Shyamalan

Főszereplők: Will Smith, Isabelle Fuhrman, Jaden Smith, Zoe Kravitz.

Mozibemutató: 2013. június 6.
Magyarországon forgalmazza az Intercom
A Föld után. A film ötlete Will Smithé

A Föld után. A film ötlete Will Smithé

Smithé a sztori

Korábban már hírül adtuk, hogy egyes hollywoodi körök úgy vélik, Will Smith visszautasította Tarantino felkérését Django szerepére. Egyrészt másik munkáira – talán A Föld után, vagy a Man in Black 3 című filmekre – hivatkozott, másrészt a Django elszabadul című filmben a fejvadász fogorvos karakterét tartotta főszerepnek. Akár hogy is van Django sikere vitathatatlan, A Föld után azonban még megmérettetés előtt áll, bár a film sikerében azért is bizakodhat, mert a sztori alapötlete tőle származik.

A Föld után. Ap és fia. Filmen és életben egyaránt.

A Föld után. Ap és fia. Filmen és életben egyaránt.

A Föld után néhány mondatban

Az emberiség ezer évvel ezelőtt elmenekült a lakhatatlan Földről, és új otthonra talált a fényévekre lévő Nova Prime nevű bolygón. De egy apa és egy fia visszasodródik a pusztasággá vált vidékre. Cypher Raige parancsnok (Will Smith) és fia (Jaden Smith) csak egy családi kirándulást terveztek kettesben, azután, hogy a férfi hosszú, távoli szolgálat után végre hazaért, és rájött: túl régen nem látta kamaszodó fiát, és már alig köti hozzá valami.

Jaden Smith, A Föld után

Jaden Smith, a Smith família idősebb gyermeke

Az űrhajójukat baleset éri, Cypher súlyosan megsebesül, és ők az emberiség régi otthonában hajtanak végre kényszerleszállást. A Földet az állatok uralják és egy titokzatos ellenséges lény. Kitai már nem számíthat senkire, csak magára.

{adinserter 16}

Hatalmas távolságot kell megtennie az ellenséges pusztaságban, ha segíteni akar a sebesültön, és haza szeretne jutni végül.

A Föld után - Jaden Smith.

A Föld után – Jaden Smith. Will nincs a képen, és Django sem lett…

Világ életében csodálta az apját, és remélte, egyszer ő is hozzá hasonlóan férfias feladatot kap: most itt az alkalom, hogy kipróbálja, mire képes – de a tét hatalmas.

Filmrészlet A Föld után című sci-fiből

YouTube előnézeti kép

Megosztom…Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Hasonló filmek ajánlói

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánlói a magazinban

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. A Föld után: A film alkotói, rövid története, jelenetképek és trailer. Filmajánló itt: Mozifilmek - sci-fi filmek!| Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*