A fiatal Árnyék: Kodi Smit-McPhee

Szerző | 2015. február 22. vasárnap

Ausztrál tinisztárral erősít a készülő új X-Men film. A 18 esztendős Kodi Smit-McPhee minden bizonnyal fontos szerepet kap a készülő sci-fiben. Sztárhírek a Filmrakatban.

Hirdetés:

Kodi Smit-McPhee színész

Az ifjú Smit-McPhee tíz éve kezdett filmezni, nyolc éves volt, amikor szerepet kapott a Stranded című rövidfilmben. Fiatal kora ellenére csaknem 20 filmben alakított kisebb-nagyobb szerepet, legutóbb A majmok bolygója – Forradalom című sci-fiben láthattuk, ahol Kodi Smit-McPhee Alexandert, a Caesar és a többi majom után kutató kis csapat vezetőjének, Malcolmnak a fiát alakította.

Bryan Singer, az X-Men: Apokalipszis rendezője korábbi hírek szerint már olyan neves filmsztárokat szerződtetett a filmhez, mint  James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas Hoult vagy Jennifer Lawrence.  Most kiderült, hogy a ’80-as években játszódó filmben feltűnik a fiatal Árnyék (Nightcrawler), akit Kodi Smit-McPhee fog alakítani.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. A fiatal Árnyék: Kodi Smit-McPhee - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennégy + 1 =