Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A csodálatos pókember 2.

By | 2014. április 23. szerda

Peter Parker (Andrew Garfield) hétköznapi kötelezettségei és a pókember rendkívüli felelőssége sokszor nem könnyen fér össze…
A csodálatos pókember 2. - Jelenetfotó 3

Hirdetés:

A csodálatos pókember 2. 3D (+12)

2014 – színes amerikai akciófilm
Eredeti cím: The Amazing Spider-Man 2.

Mozibemutató: 2014. május 1. Forgalmazza az InterCom.

Főszereplők: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Paul Giamatti, Sally Field, Felicity Jones. Zene: Hans Zimmer Operatőr: Daniel Mindel. Látvány: Mark Friedberg Írta: Stan Lee, Steve Ditko, James Vanderbilt, Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner. Rendezte: Marc Webb

A csodálatos pókember 2. - Jelenetfotó 2

Mindig is sejtettük, hogy a pókember legnagyobb csatáját önmagával vívja: Peter Parker (Andrew Garfield) hétköznapi kötelezettségei és a pók rendkívüli felelőssége nem fér könnyen össze. Ám most sosem látott megpróbáltatások várnak a különleges képességű srácra. Olyan háború közeledik, amilyenre még ő sincs felkészülve.

A csodálatos pókember 2. - Jelenetfotó 1
Pedig pókembernek lenni hatalmas buli! Peter imádja a felhőkarcolók közti rohanást, lendülést és rablóvadászattal járó összes nyaktörő mutatványt. Ennél csak egyvalamit szeret jobban: a Gwen (Emma Stone) mellett töltött időt. De a titkoknak ára van. És ha New York veszélybe kerül, nincs kibúvó: a hálómászónak akkor is akcióba kell lendülnie, ha érzi, új ellenfeleihez képest nem elég erős. Az újonnan felbukkanó Electro (Jamie Foxx) megrázó képességekkel bír, és nincs egyedül.

A csodálatos pókember 2. - Jelenetfotó 4

Peter Parkernek rá kell jönnie, hogy az összes ellenségét egy dolog köti össze: az Oscorp.

Az egyik legnépszerűbb, legszerethetőbb szuperhős újabb kalandja ismét vizuális orgia: fantasztikus tempójú, hihetetlen hatású akció jelentek sora.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét − tizenhat =