A csodacsapat

By | 2013. március 11. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Amikor az edző szinte utolsó esélye az élettől, hogy egy isten háta mögötti falucska focicsapatának edzője lehet, akkor össze kell hoznia azt a csodacsapatot, ami megmentheti a falu egyetlen bevételi forrását, a halfeldolgozót, mellesleg megmentheti magát az edzőt is. A jelenlegi gárda esélytelen, ám Patrick Orbera edző személyes kapcsolataira alapozva összeverbuválja a régi idők foci sztrájait, akik már rég eltávolodtak a sporttól, különböző problémákkal küzdenek, de így vagy úgy hajlandóak tenni az ügyért, és összeáll A csodacsapat (Les seigneurs).

A csodacsapat 4

A csodacsapat edzője José Garcia

A csodacsapat [+12]

sport vígjáték

rendező: Olivier Dahan
forgatókönyvíró: Olivier Dahan, Philippe de Chauveron, Marc de Chauveron, Isaac Sharry
zeneszerző: Guillaume Roussel
operatőr: Alex Lamarque

szereplők:

Patrick Orbéra: José Garcia
Titouan Leguennec: Jean-Pierre Marielle:
David Léandri: Franck Dubosc
Rayane Ziani: Gad Elmaleh

Bemutató: 2013. március 28-án
Forgalmazza az MTVA.

A csodacsapat sztori röviden

Patrick Orbera a korábbi sikeres futballista, majd kezdetben sikeres edző napjainkra csak egy szerencsétlen lecsúszott alkoholfüggő lett, aki egyik balhéja miatt még a kislánya láthatását is elveszítette. A bírósági tárgyalás következtében egy Bretagne partjainál található kis szigeten találja magát, ahol egy kis falucska próbálja felvenni a harcot a tisztességtelen ingatlan befektetőkkel, akik a halfeldolgozó üzemük bezárását akarják elérni. A falu utolsó reménye a konzervgyár futballcsapata, amely egy véletlen folytán még versenyben van a nemzeti kupáért folyó küzdelemben. Ha további három mérkőzésüket megnyerik, megmenthetik a szigetlakók egyetlen bevételi forrását, a halfeldolgozót. Az edzőben megfogalmazódik a csodacsapat ötlete.

A csodacsapat 5

A csodacsapat a konzervgyár csapata

Jó érzés mozi

A csodacsapat a “feel good movie” egy darabja, azaz úgy jön ki az ember a moziból, hogy nem történelmi tetteken, szörnyű drámákon vagy gyilkosságokon kell agyalnia, hanem jó érzéssel tölti el az, amit benn látott. Ez a film csupa olyan dologról szól, ami fontos az ember életében. A hitről, a barátságról, és a szeretetről, egy kis sporttal és humorral megfűszerezve. Feel good movie, mondja az amerikai. Jó érzés mozi A csodacsapat.

A csodacsapat szinkronos előzetes

Parádés A csodacsapat szinkronszínész szereposztása

Két nem színészt kiemelve – Rákóczi Ferencet és Mészöly Kálmánt – állítjuk, hogy a szinkronhangok kiválasztása a szinte tökéletesre sikeredett. Az alábbi összeállítás A csodacsapat szinkronizálása során készült.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy × 4 =