A bevétel már eddig is tökéletes!

Szerző | 2015. május 18. hétfő

Rebel Wilson Párizsban népszerűsíti a Tökéletes hang 2-t | Filmrakat.hu

Hirdetés:

Már első hétvégéjén több mint duplán megtérült a Tökéletes hang 2 című amerikai zenés vígjáték az észak-amerikai mozikban. Talán Rebel Wilson is ezt mutatta, amikor Párizsban népszerűsítette a zenés filmet? Lássuk, hogyan teljesítettek az elmúlt hétvége legnézettebb filmjei az amerikai mozikban!

{adinserter 4}

Az Elizabeth Banks rendezte produkcióra 70,3 millió dollár (19 milliárd forint) értékben váltottak jegyet az egyesült államokbeli és kanadai mozikban, miközben az előállítás költsége mindössze 29 millió dollárra rúgott.

Az előzményfilm, a 2012-es Tökéletes hang teljes mozis forgalmazása alatt hozott 65 millió dollár bevételt.

Mad Max - A harag útja (2015) amerikai akciófilm | Filmrakat.huJócskán lemaradva, de nagyjából a várt teljesítményt hozta 44,4 millió dollárra becsült bevétellel a hétvége másik premierfilmje, a kritikusok által agyonmagasztalt Mad Max – A harag útja Charlize Theronnal és Tom Hardyval a főszerepben. A 150 millió dollárból forgatott, George Miller által rendezett akciófilm közönsége 70 százalékban férfiakból állt.

Az ötös élboly fennmaradó részén az elmúlt hetekből visszamaradt produkciók – a Bosszúállók: Ultron kora című képregénymozi, a Csábítunk és védünk című vígjáték, valamint a Halálos iramban 7 akciófilm – osztoztak.

Forrás: MTI

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. A bevétel már eddig is tökéletes! - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhárom − tíz =