A beavatott-sorozat: A hűséges (The Divergent Series: Allegiant, amerikai sci-fi/akció, 2016)

> Filmrakat.hu | 2016. február 1. hétfő
Hirdetés:
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)

A világsikerű beavatott sorozat harmadik epizódja egy még izgalmasabb, váratlan fordulatokban bővelkedő történetben bontakozik ki, amely két részletben kerül majd a mozikba. Új szereplők tűnnek fel, többek közt a Jeff Daniels által alakított David, a régieknek pedig merőben új arcát ismerhetjük meg. A Chicagón túli világ lenyűgöző, futurisztikus ábrázolása minden rajongó számára tartogat meglepetéseket.

A beavatott-sorozat: A hűséges (12)
színes, amerikai sci-fi/akciófilm, 2016

Eredeti cím: The Divergent Series: Allegiant

Főszereplők: Shailene Woodley, Theo James, Jeff Daniels, Naomi Watts, Octavia Spencer, Zoë Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Maggie Q, Mekhi Phifer, Daniel Dae Kim
Rendezte: Robert Schwentke
Veronica Roth regénye alapján a forgatókönyvet írta: Noah Oppenheim,
Adam Cooper, Bill Collage, Stephen Chbosky Zene: Jospeh Trapanese Operatőr: Florian Ballhaus

Magyarországi bemutató: 2016. március 10. Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

A világsikerű beavatott sorozat 3. része

A beavatott-sorozat: A hűséges – Filmajánló

A Beavatott-sorozat első epizódjában megismert, emberi tulajdonságokon alapuló társadalom a Lázadó című második részben darabjaira hullt. Tris önfeláldozó magatartásának köszönhetően kiderült, mit tartalmaz az alapítók által hátrahagyott titokzatos doboz: üzenetet a kerítésen túl élő emberektől. Hogy megtudják, kik és miért szigetelték el őket, Tris és Négyes megszöknek Chicagóból, és felkeresik a városon kívül élőket.
Odakint olyan sokkoló tényekkel szembesülnek, amelyek felülírják minden korábbi felfedezésüket. És miközben egy teljesen új, hihetetlenül fejlett technikával rendelkező világ tárul fel előttük, egy könyörtelen harc veszi kezdetét, amely az egész emberiségre veszélyt jelenthet. A vakmerő párosnak rá kell jönnie kiben bízhatnak, hogy aztán együtt szálljanak szembe azokkal, akik 200 éven át ketrecben tartották Chicago teljes lakosságát. Trisnek ezúttal pedig olyan döntéseket kell hoznia, amelyek próbára teszik a bátorságát, a hűségét, az áldozatkészségét és a szeretetét.
Tris szerepében Shailene Woodley

A nagysikerű Beavatott-sorozat harmadik része, A hűséges új világba viszi el Trist (Shailene Woodley) és Négyest (Theo James), ahol minden eddiginél nagyobb veszély leselkedik rájuk.

A beavatott-sorozat: A hűséges – Filmelőzetes

2016.03.10 A beavatott-sorozat: A hűséges (The Divergent Series: Allegiant, amerikai sci-fi/akció, 2016)

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. A beavatott-sorozat: A hűséges (The Divergent Series: Allegiant, amerikai sci-fi/akció, 2016) - akció | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennégy − 8 =