67 éves izomkolosszus

By | 2015. április 4. szombat

Arnold Schwarzenegger az új Terminátor filmbenArnold Schwarzenegger a világsikert hozó Conanhoz képest egy szerény költségvetésű filmnek titulálta az első Terminátor filmet. A korosodó testépítő filmsztár valószínűleg már másképp gondolkodik a dollármilliókat hozó franchise-ról.

Hirdetés:

Kemény edzésprogramnak vetette alá magát , hogy meggyőzően alakíthassa a halálosztót a Terminator: Genisys című akciófilmben. A 67 éves sztárnak több kiló izmot kellett magára pakolnia, hogy ugyanolyan nagydarab legyen, mint 30 évvel ezelőtt.

A Terminátor csontváza nem változik, csak a külső szövet öregszik a fémvázon – mondta Arnold legutóbbi interjújában.

Előkerült egy 31 évvel ezelőtt interjúrészlet is, amelyben Schwarzenegger azzal dicsekszik, hogy a Conan, a barbár után végre főgonoszt fog játszani, igaz, csak egy szerény költségvetésű filmben, aminek Terminátor a címe.

Közben már dübörög a film beharangozó kampánya. Ennek jegyében Jason Clarke, aki John Connort, az emberi ellenállás vezetőjét alakítja a filmben, a Grand Canyonhoz hasonlította Schwarzeneggert, mondván: mindenki tudja, milyen hatalmas és lenyűgöző, de amikor meglátja, mégis leesik az álla, és alig tud megszólalni.

Arnold Schwarzenegger a Terminator: Genisys című filmben 2015. július 2-től lesz látható a hazai mozikban.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

19 + 12 =