20 évre előre tervez az új Pókember film főszereplője

Szerző | 2017. június 10. szombat

Pókember - Hazatérés jelenetfotóTom Holland még csak 21 éves, de már övé a világ. Elcsórta Amerika kapitány pajzsát, Robert Downey Jr-ral haverkodik munka közben, és tele van tervekkel. A legfiatalabb, talán legjobb fej pókember, akire már csak egy hónapot kell várni, hogy főszereplőként is megláthassuk a Pókember – Hazatérés-ben (Spider-man: Homecoming, hazai bemutató: július 6.) már mindent eltervezett. Nemrégiben filmbeli partnere, Zendaya beszélgetett vele az Interview Magazine-ban, ahol az ifjú színész a következő 20 éves tervet tette közzé:

Hirdetés:

20 éven belül filmrendező szeretnék lenni, 15 éven belül kéne az Oscar-díj. Az ötéves tervem annyi, hogy érezzem jól magam. És mostanában állati jól érzem magam. De azért, ahogy múlik az idő, szeretnék sokat fejlődni színészileg, olyanná szeretnék fejlődni, mint Jake Gyllenhaal, Leonardo DiCaprio vagy Meryl Streep. Nem volna jó, ha beskatulyáznának egy szerepbe. Pedig egy szuperhőssel ez előfordulhat.

Az erre következő logikus kérdésre, hogy mit szeretne eljátszani a vagány pókember mellett, magától értetődő természetességgel azt válaszolt:

Szívesen lennék James Bond. Vagy leszek Batman.

De egyelőre biztosan megelégszik az új Pókember-filmmel, amelyben ismét feltűnik Vasember, és Michael Keaton alakítja a szárnyas főgonoszt – hiszen Tom Holland már a Pókember-folytatásokkal kapcsolatos ötletekkel bombázza a producereket.

Forrás: IC Press

Továbbiak a filmről:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. 20 évre előre tervez az új Pókember film főszereplője - Filmes hír | Filmrakat.hu